Meghan Markle și prințul Harry au participat la ultimul eveniment oficial alături de familia regală la o slujbă de Ziua Commonwealth, în 10 martie, care a avut loc la Westminster Abbey, scrie playtech.ro. La revedere, cele două ducese s-au salutat doar cu un simplu „Bună” de la distanță, iar gestul a fost analizat intens în presa britanică.

De asemenea, The Sun scrie că William și Harry s-au salutat la fel, de la distanță și apoi s-au ignorat complet la eveniment. Judi James, expert în limbaj corporal, spune că „tensiunea dintre cei patru era palpabilă”, iar fanii au fost și mai dezamăgiți de acest comportament al prinților care au apărut ca doi străini.

Au tot existat voci care au spus că prințul William și Kate Middleton nu au privit cu ochi buni „ruperea” ducilor de Sussex de familie și de orice îndatorire regală.

Meghan Markle a captat atenția datorită ținutei alese, o rochie de culoare verde, semnată de Emilia Wickstead. La ținută, Meghan Markle a asortat o pelerină asimetrică și o pălărie semnată William Chambers. De cealaltă parte, Kate Middleton a purtat o rochie de culoare roșie, care a purtat semnătura lui Catherine Walker și o pălărie semnată Sally-Ann Provan.