Potrivit unui comunicat al Enel, remis, joi, schimbarea va intra în vigoare până la finalul lunii februarie. 

Stassis face parte din grupul Enel din anul 2007 şi, în calitate de şef al regiunii Europa de Est şi Egipt a Enel Green Power (EGP), conduce în prezent operaţiunile EGP din Grecia, Bulgaria, România, Turcia şi Egipt. 

Înainte de a se alătura EGP, Georgios Stassis a deţinut poziţia de director executiv Proiecte Strategice şi Achiziţii, precum şi pe cea de membru în comitetul executiv de management al Tellas Telecom, cel mai mare operator alternativ de telecom din Grecia. Stassis este afiliat la mai multe organizaţii non-profit, inclusiv ca membru al consiliului director al mai multor instituţii şi asociaţii de regenerabile din zona Balcani şi Orientul Mijlociu. 

Georgios Stassis este absolvent al facultăţii de Inginerie Civilă din cadrul Universităţii Kingston din Marea Britanie, deţinând totodată şi un master în Managementul Construcţiilor în cadrul aceleiaşi universităţi. 

Actualul manager al Enel România, Toni Volpe, se va retrage din această poziţie pentru a ocupa o funcţie de conducere în afara grupului Enel.

"Grupul Enel îi mulţumeşte lui Toni Volpe pentru realizările sale, cât şi pentru profesionalismul şi dedicarea demonstrate în cei aproape 12 ani de petrecuţi în Grupul Enel, timp în care a deţinut numeroase poziţii executive", se mai arată în comunicat. 

AGERPRES