George Simion anunță că AUR are aproape 100.000 de membri

Preşedintele AUR George Simion le-a transmis confraților de partid să nu aibă îndoieli în 2024. El îi avertizează că celelalte formațiuni politice vor încerca „de la lichidarea noastră fizică până la arestarea noastră”. În plus, el anunță și cu privire la pericolele referitoare la „introducerea seminţei de discordie între noi”.

Declarațiile au fost făcute vineri, cu ocazia celebrării a patru ani de la înfiinţarea partidului. Simion anunță că AUR se apropie de 100.000 de membri. Pe aceștia îi sfătuiește să păstreze „calea dreaptă”, dar și „calea neamului românesc”.

„Mă bucur că suntem din ce în ce mai mulţi. Mă bucur că o mişcare politică începută acum 4 ani la Alba Iulia a început să prindă contur în sensul în care anul viitor vom reuşi cu toţii să dăm ţării conducători, să dăm ţării guvern, să dăm ţării primari, să dăm ţării preşedinte. Din ce în ce mai mulţi oameni vin alături de AUR.

Pentru că vin din ce în ce mai mulţi membri în AUR şi ne apropiem de numărul de 100.000 de membri, astăzi pe 1 decembrie am semnat 5.000 de diplome de membri fondatori.

Au fost 5.000 de oameni care neştiind că AUR va intra în parlament, neştiind că AUR va fi principala forţă politică a românilor, neştiind care va fi viitorul, şi-au jertfit timpul, şi-au jertfit resursele pentru un ideal, pentru un crez”, a afirmat George Simion.

Totodată, Simion a precizat că el însuși este garanția acestui proiect, despre care promite că va fi un succes.

„Sunt garanţie că acest proiect politic nu va devia şi îşi va atinge scopul pentru care a fost iniţiat. Nu stă nimeni în spatele nostru, îl avem sus pe Bunul Dumnezeu care ne ajută. Aţi văzut ce vreme frumoasă a fost astăzi când am mărşăluit peste 15 mii de oameni în Alba Iulia.

Atât vreau să vă rog, acum că ne apropiem de cifra de 100.000 de membri în mişcarea AUR. Aţi văzut întâmplându-se minuni. Aţi văzut fel şi fel de acuze închipuite care s-au răsturnat a doua zi, pentru că întotdeauna adevărul biruie. Să nu vă îndoiţi anul viitor, pentru că vor veni multe tentaţii. Vor încerca de la lichidarea noastră fizică până la arestarea noastră, până la introducerea seminţei de discordie între noi.

Atâta timp cât noi mergem pe calea dreaptă, pe calea neamului românesc, atâta timp cât nu îi ascultăm pe detractori, atâta timp cât noi ştim ce avem de făcut şi ce am făcut în aceşti 4 ani ca să ţinem linia dreaptă pentru cei patru piloni pe care îi avem. Nimeni nu ne poate învinge. Dumnezeu este cu noi. Cine este împotriva noastră? Vă mulţumesc din suflet, oameni de AUR. Vă iubesc. Mergem până la capăt”, a conchis Simion.

Preşedintele CNC al AUR, Claudiu Târziu, a transmis un mesaj colegilor săi

Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Coordonare al partidului AUR, și-a îndemnat colegii să aibă încredere că AUR va obține succes în alegerile din 2024.

Potrivit lui, România are toate șansele ca, alături de AUR, să își croiască „alt destin naţional, unul care să o ducă pe culmile victoriei, pe culmile progresului, pe culmile dezvoltării şi, mai ales, care o va întoarce în matca normalităţii”.

„Suntem într-o misiune de luptă. Vrem să învingem pentru România. Deci, să îşi bage în cap lucrul acesta adversarii noştri. Vom merge până la capăt. Şi noi nu ne jucăm! Deja, în 4 ani de zile, am dovedit că AUR nu este un basm, nu e o invenţie a cuiva, nu e o plăsmuire, ci este o poveste reală şi de succes a României actuale. (…) Da, este o poveste, dar este una adevărată şi este una aflată abia la început.

Să avem încredere că vom izbândi, că în 2024, prin AUR, România îşi va croi alt destin naţional, unul care să o ducă pe culmile victoriei, progresului, dezvoltării şi mai ales care o va întoarce în matca normalităţii. Asta avem de făcut şi nu avem odihnă nicio clipă Dumnezeu să ne ajute!”, a declarat Târziu.

Formațiunea organizează Congresul Extraordinar al AUR, sâmbătă

Congresul Extraordinar al AUR este programat să aibă loc sâmbătă, începând cu ora 9:00. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia și va aborda aspecte organizatorice și strategice cu privire la anul electoral 2024.

În plus, duminică, formațiunea va dezvălui candidații pentru alegerile europarlamentare în cadrul unui eveniment regional desfășurat în același oraș. La această întâlnire, candidații AUR pentru Parlamentul European își vor prezenta proiectele. Totodată, ei vor expune modul în care intenționează să reprezinte România pe plan european.