Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a lansat un anunț prin care invită persoanele interesate să devină candidați pe listele partidului. Mesajul a fost publicat pe LinkedIn, o cunoscută platformă de socializare profesională și recrutare.

Anunțul a fost publicat pe contul oficial și verificat al lui George Simion

Anunțul a fost publicat pe contul oficial și verificat al lui George Simion acum două săptămâni. Până la momentul redactării acestui articol, postarea a strâns peste 100 de aplicanți.

Totuși, trebuie menționat că rețeaua respectivă este folosită aproape exclusiv de corporații și angajați din sectorul privat. Astfel, liderul AUR ar putea întâmpina câteva dificultăți în găsirea doritorilor.

George Simion
George Simion – Anunț LinkedIn

Formațiunea a oferit mai multe informații despre candidatul ideal

Formațiunea a oferit mai multe informații despre candidatul ideal. Potrivit anunțului, candidatul ideal al formațiunii trebuie să aibă experiență în domeniu.

Astfel, un candidat trebuie să facă trecerea de la PSD, PNL, USR, UDMR sau alte partide parlamentare din trecut.

Informațiile publicate de George Simion arată și că este de dorit ca un candidat să aibă experiență în domeniul pentru care aplică.

De asemenea, se menționează că acești viitori colaboratori vor trebui să susțină agenda de guvernare a AUR.

Totodată, ei vor trebui să contribuie la elaborarea programelor sectoriale în concordanță cu aceasta.

Potrivit anunțului, formațiunea caută funcționari publici și specialiști în domeniile de bază coordonate de statul român, de la Nuclearelectrica la CFR, de la Tarom la ASF.

Acești funcționari vor trebui să conducă instituțiile respective „în direcția îndeplinirii programului de guvernare AUR și a elaborării programelor sectoriale de guvernare”.

„Căutăm funcționari publici și specialiști în domeniile de bază coordonate de statul român, de la Nuclearelectrica la CFR, de la Tarom la ASF, pentru a conduce aceste instituții în direcția îndeplinirii programului de guvernare AUR și a elaborării programelor sectoriale de guvernare (energie, administrație, mediu, agricultură, transporturi, etc)”, este scris în anunț.

Preşedintele AUR a făcut o propunere neașteptată la Conferinţa Internaţională „Make Europe Great Again”

Amintim că președintele AUR a făcut o propunere neașteptată la Conferinţa Internaţională „Make Europe Great Again”. Mai precis, el a propus să se semneze un memorandum comun în care toate partidele conservatoare și suveraniste din UE să își asume că nu o vor susține pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat la șefia Comisiei Europene.

În încheierea conferinței, George Simion a explicat că a făcut această propunere cu seriozitate și speră ca reprezentanții partidelor prezente să o susțină și să o ducă mai departe la comitetele directoare ale propriilor formațiuni.

El a subliniat că Ursula von der Leyen a adus mult rău UE și cetățenilor săi. Președintele AUR a criticat politicile privind vaccinurile, gestionarea pandemiei, introducerea certificatelor verzi și promovarea noului pact verde.