Gelul Base Coat

Etapă esențială atunci când sunt aplicate unghiile, gelul base coat este o substanță aproape transparentă, utilizat pentru aderență. Această ojă de suport asigură aplicarea optimă a unghiei false. Este de ajuns să aplici un strat subțire la suprafața unghiei și apoi să se catalizeze timp de două minute. Sunt recomandate și produsele Top Coat calitative pentru o ultimă etapă de manichiură reușită. Ai de ales între o ojă de finisare clasică de trecut prin lampă și o versiune mată de aplicat ca strat superior normal.

Gelurile de modelare

O gamă largă de geluri de modelare este propusă de fsm.ro. Gelurile de construcție transparente, deschise la culoare dispun de un număr mare de avantaje printre care posibilitatea de a putea fi folosite fără bază, faptul că sunt durabile și rezistente în timp și se pot aplica extrem de simplu, în doar două straturi. Gelul de construcție este disponibil în cinci variante diferite: 5 grame, 15 grame, 30 grame, 50 grame și 1000 grame. Sunt, în egală măsură, prezente în versiuni roz și alb care permit uniformizarea, corectând variațiile de culoare. Un gel de construcție mask premium completează ansamblul.

Gelurile colorate

În gama de ojă semi-permanentă există o mare varietate de nuanțe diferite, de la cele mai clasice la cele mai originale, cu paiete sau simple, de selectat în funcție de gusturile și nevoile fiecăruia. Aceste geluri colorate se disting prin faptul că sunt ușor de folosit dar și foarte ușor de dat jos, cu ajutorul unui simplu dizolvant. Zeci de geluri de construcție te așteaptă în oferta online pentru o aplicație simplă și eficientă pe unghiile tale. După o catalizare rapidă, vei fi și tu uimită de rezultatul uimitor.

Geluri Flashing, Fluo

Pentru un plus de originalitate, paleta de culori se declină în egală măsură în geluri flashy, fosforescente, neon. Este ocazia ideală de a adăuga o notă flashy unghiilor tale. Poți alege din zeci de culori și modele diferite.

Gama Acryl

Pe lângă poibilitatea de a alege din culori variate, vei descoperi cu ajutorul acestei game acryl o metodă intermediară între rășină și gel, care împrumută din rezistența unuia pentru a se combina cu maleabilitatea celeilalte, permițând finisaje de înaltă calitate. Gama Acryl se deosebește prin utilizarea facilă și prin faptul că asigură o precizie ridicată. După prepararea aderenței, este de ajuns să aplici cantitatea dorită cu ajutorul unei spatule și să începi modelarea cu ajutorul unui instrument special.