La ministerul muncii s-au blocat telefoanele
Functionarii de la Ministerul Muncii sunt stresati de… munca. In special cei de la Directia de forta de munca in strainatate. Acestia i-au dat dispozitie centralistei sa nu le mai faca nici o legatura pana la ora 14. Dupa care ridica si inchid repede telefonul. Cei interesati sa afle conditiile in care pot lucra in strainatate, gratie sprijinului oferit de minister, se vad nevoiti sa renunte dupa ore si zile de incercari repetate.
Nu si noi. Am perseverat, sperand sa vorbim cu seful Directiei, dl Calinoiu. La ora 15, Domnia sa era insa plecat. Nici ministrii nu mai erau de gasit la ora respectiva. Seful de cabinet al dnei Smaranda Dobrescu ne-a indrumat, grabit, la biroul de presa. Dar acolo telefonul era conectat pe fax. Plecasera, ca doar tot ai muncii sunt si ei. Si romanii ar dori sa plece. De tot insa, din aceasta tara.
Singurul lucru care-i impiedica este telefonul cu pricina. Numai acolo se pot afla amanunte despre declaratiile facute de reprezentantii Ministerului Muncii la televizor cu privire la sansa pe care le-o ofera de a lucra in strainatate

Cartele gratuite pentru colectionari
RomTelecom a initiat un program asteptat de mult timp de colectionarii de cartele telefonice. Operatorul va alcatui o baza de date cu cateva mii de pasionati ai cartelelor. Acestia vor primi, pentru inceput, un pachet cu toate cartelele emise de RomTelecom pana in prezent. Apoi, la fiecare emisiune noua de cartele, colectionarilor li se va trimite cate un exemplar. Totul este gratuit, contul cartelei fiind incarcat cu zero unitati.

Gratuitati pentru fetele frumoase
In viitorul apropiat, RATB va fi nevoit sa-si schimbe profilul de activitate: din regie autonoma in serviciu social. In acest an, numarul gratuitatilor pe mijloacele de transport in comun din Bucuresti a crescut mai mult ca niciodata: 500.000 de pensionari plus 17.000 de revolutionari.
Din ‘90 incoace, solicitarile revolutionarilor au crescut, proportional cu pretul biletelor. Acestora li se adauga si elevii, studentii si fetitele dragute care, desi nu sunt scutite prin lege, calatoresc intotdeauna fara bilet. Controlorii RATB sunt chiar excesiv de joviali si amabili cu tinerele blatiste. In cazul celor foarte prezentabile, dialogul se termina cu imbratisari calduroase si invitatia de a mai calatori pe gratis.

Telefonul lui ciocoiu a ajuns in canal
Fotbalistul stelist Cristian Ciocoiu a suferit zilele trecute o paguba de cateva sute de dolari. Sotia atacantului a avut proasta inspiratie
sa-si sune alesul de pe celular, in zona Garii de Nord. Si, cum statea afara din masina, superbul telefon Panasonic a ajuns in cateva fractiuni de secunda in mainile negre ale unui aurolac. Acesta a mai facut cativa pasi si s-a retras la domiciliu. Sotia fotbalistului si trecatorii nu au reusit decat sa priveasca neputinciosi bezna canalului in care fugise aurolacul cu GSM.

Mananci cat te tine burta cu 150.000 lei
Acesta este sloganul concursului lansat de curand de restaurantul Adio Mama! Sanatos pentru minte, inima si ficat. Patronul carciumioarei de langa Scoala de Soferi Ilioara a lansat provocarea tuturor bucurestenilor infometati sa vina sa manance si sa bea la el cat doresc, doar cu 149.999 lei. Lista afisata este de-a dreptul impresionanta – vin Feteasca de Focsani, RosA