Efectele crizei se simt diferentiat in functie de zone geografice si sectoare economice. Iar pentru probleme specifice, exista solutii specifice. Romania, Grecia, Ungaria, Moldova, Polonia, Rusia sau Turcia impart mai mult sau mai putin aceeasi regiune, insa atunci cand vine vorba de afaceri cu produse alimentare, materiale de constructii, materiale plastice, produse chimice, produse farmaceutice si cosmetice, firme din aceste tari si domenii de activitate aleg sa gaseasca impreuna solutii pentru dezvoltarea pietelor de desfacere.

In Bucuresti, pe 11 si 12 iunie, la hotel JW Marriott, peste 200 de companii din tarile mentionate anterior vor participa la evenimentul comercial “Go International”. Prin intermediul intalnirilor bilaterale prestabilite – firmele participante isi anunta participarea si au ocazia sa aleaga tipul si numele companiilor cu care vor sa se intalneasca, se vor realiza contacte si legaturi comerciale importante.

Conceptul evenimentului “Go International” s-a dovedit unul de succes in precedentele editii din Cipru si Serbia unde au avut loc peste 2800 de intalniri bilaterale. Posibilitatea de a alege companiile cu care o firma din Romania se poate intalni, planificarea acestor intalniri in prima sau a doua zi a evenimentului (sau in ambele zile), fac din acesta manifestare o platforma de afaceri flexibila si deosebit de eficienta.

Intregistrarea in vederea participarii la evenimentul comercial “Go International” din Bucuresti, 11 si 12 iunie, este gratuita si se face accesand www.gointernational.ro.

“Go International” este o initiativa implementata de grupul financiar-bancar Eurobank EFG in cooperare cu cele mai importante trei asociatii ale exportatorilor greci, Asociatia Panelena a Exportatorilor, Asociatia Elena pentru Afaceri Internationale si Asociatia Exportatorilor din Creta. Evenimentul se va desfasura sub auspiciile Ministerului Elen al Afacerilor Externe si este sustinut in Romania de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, de Camera de Comert si Industrie Eleno-Romana si de catre Bancpost. Participarea companiilor din Romania este gratuita, iar inregistrarea se face pe www.gointernational.ro .