În urmă cu câteva zile, TorrentFreak, un blog dedicat celor mai noi informaţii şi tendinţe de pe site-urile specializate în partajarea de fişiere, a publicat lista sa anuală ce cuprinde Topul 10 al celor mai piratate seriale TV (alcătuit în funcţie de cele mai descărcate episoade TV lansate în 2018), care nu a mai inclus superproducţia „Game of Thrones”, un serial fantasy produs de HBO, clasat pe primul loc în acest top în ultimii şase ani. 

„The Walking Dead”, ocupantul locului al doilea în acest clasament începând din 2014, a urcat în 2018 pe primul loc. Această producţie TV prezintă un univers post-apocaliptic, în care omenirea încearcă să supravieţuiască unei epidemii ce îi transformă pe locuitorii Terrei în zombi. 

Serialul „The Flash”, produs de CW, s-a clasat pe poziţia a doua, iar sitcomul „The Big Bang Theory”, produs de CBS, ocupă locul al treilea. 

Topul 10 al celor mai piratate seriale TV pe reţelele online de tip BitTorrent este completat de următoarele producţii de televiziune: „Vikings”, „Titans”, „Arrow”, „Supernatural”, „Westworld”, „Legends of Tommorow” şi „Suits”. 

Potrivit TorrentFreak, topul a fost alcătuit „pe baza mai multor surse, inclusiv a statisticilor publicate de raportorii publici ai conturilor BitTorrent şi de reţeaua DHT”. AGERPRES