Selly a fost cel care a câștigat, ieri seară, premiul „Influencerul anului” în cadrul Galei. Este primul vlogger din România care a depășit 2 milioane de abonați pe Youtube și are sute de milioane de vizualizări pe platformele de socializare împreună cu colegii săi de la 5Gang.

 

 

Acesta a fost invitat pe scenă pentru a primi premiul. Selly a recunoscut că a muncit foarte mult pentru a ajunge unde este acum și atitudinea sa l-a ajutat foarte mult pentru a-și atinge scopul.

„Mulțumesc foarte mult Capital pentru premiul acesta. Le mulțumesc colegilor mei din 5Gang, alături de care am o colaborare minunată. Le mulțumesc foarte mult părinților mei, profesorilor mei și tuturor oamenilor care au crezut în mine până la momentul acesta.”

 

 

„Toată lumea mă întreabă cum faci să captezi atenția câtor mai mulți oameni dintr-un mediu în care toată lumea se bate pentru asta și de obicei răspunsul meu la întrebarea aceasta este că trebui să muncești mult, să depui foarte mult efort și așa este. Desigur, pe lângă aceasta sunt și mulți alți factori, precum timing-ul, să te apuci la timpul potrivit. Dar cred că este de asemenea foarte important cum îți setezi scopurile și ce atitudine ai în a-ți atinge scopurile acestea.

Cred că dacă pleci din start cu scopul că vrei să faci bani și fi locul unu, în loc să te gândești cum ar trebui să inovezi, cum ar trebui să pătrunzi pe piața aceasta cu ceva nou, faci o greșeală. Deci este foarte, foarte important cum îți setezi scopurile. Cred că asta face marea diferență. Mulțumesc mult.”

Gala Premiilor Capital Eroii Anului 2019 a fost organizata cu ajutorul partenerilor: Fondul de Garantare si Creditare IFN, Tera Steel, International Alexander, Grampet Group, Arsene, Diaconescu & Asociatii, Alpha Bank, Tinmar Energy, Garanti Bank, Alexandrion Group, Romgaz, Fair Value Consulting, Face Convention Center, Zarea, Aura Natural Gold Water, Floraria Magnolia, Iiana, Sir Ludovic, Roserry.