Gala Companii de Elită reprezintă unul dintre evenimentele de tradiție organizate de revista Capital și este dedicată recunoaşterii performanțelor companiilor ce activează în mediul de business autohton și care au contribuit la dezvoltarea economiei din România.

Liderii din mai multe sectoare de activitate vor fi prezentați în fața publicului după ce au fost incluși în Capital Top 300 Companii ce va fi lansat pe piață pe 20 octombrie. Pentru realizarea clasamentului din top, redacția Capital a luat în calcul criterii precum cifra de afaceri, profitul, numărul de angajați sau rentabilitatea.

Astfel, în cadrul Galei Capital Companii de Elită vor fi premiate companiile care au înregistrat cele mai bune performanțe în domenii precum agricultură, auto, bănci și asigurări, construcții, energie, industrie farmaceutică, logistică, retail, industrie și telecomunicații. Pe lângă acestea, vor fi enumerate și câteva companii care au atras atenția prin strategiile pe care le-au implementat.

Gala Capital Companii de Elită va fi transmisă miercuri, 18 octombrie, începând cu ora 19.30 și pe Facebook Capital România, Facebook Infofinanciar Romania, Facebook evz.ro și pagina de Youtube Hai România.

Gala Capital Companii de Elită este realizată cu sprijinul partenerilor: Philip Morris România, Carrefour, Catena, Garanti BBVA, Romgaz, IRUM Tractoare românești, Davidoff Café, Reciclad’or, Rewire Interior Design și Galeria Romană.

Parteneri media: www.evz.ro, www.infoactual.ro, Evenimentul Istoric, www.infofinanciar.ro și www.edituradecarte.ro

Revista Capital Top 300 Companii va fi disponibilă din 20 octombrie la punctele de difuzare a presei și online pe www.edituradecarte.ro