”Cum să întrebi o persoană aflată în scaun cu rotile…CE VITEZĂ PRINDE? Numai Orban putea face asta….” – așa comentează cel care l-a filmat pe Premierul Ludovic Orban miercuri, în timp ce se afla într-o vizită electorală în județul Argeș, interacționând cu un bărbat cu dizabilități.

Filmul a fost pus pe Facebook, iar postarea a strâns peste 1.900 de distribuiri și sute de comentarii în doar câteva ore, dintre acestea cele mai multe fiind critice la adresa lui Ludovic Orban.

”Atât poate”

Astfel, Premierul a întâlnit un bărbat în vârstă, aflat într-un scaun cu rotile şi l-a întrebat: ”Ce viteză prinde??.

”Asta e de handicap, prinde mai mult, dar o las aşa…”, i-a răspuns bărbatul.

Ludovic Orban a dat mâna cu persoana aflată în scaun cu rotile şi i-a urat sănătate.

Modul în care a vorbit cu bărbatul cu dizabilități nu a scăpat însă netaxat de către internauți.

”Nu-l înțelege și pe el nimeni?! A vrut omu’ să fie empatic! Și atât poate!”, se arată într-un comentariu.

”Cât de neinspirat este, ca să mă exprim elegant”, spune altcineva.

Turneu electoral în județul Argeș

Orban a făcut miercuri un adevărat turneu electoral în județul Orban, ocazie cu care a declarat că PNL este singurul partid care poate PSD în alegerile locale 2020.

”România n-are nevoie de dușmani externi, pentru că are cel mai periculos dușman, care este PSD.”, a mai spus Premierul, care a avut o adevărată ieșire nervoasă la auzul veștii că PSD a adus mai multe amendamente legii privind rectificarea bugetară, între care cel mai important este acela că punctul de pensie trebuie majorat cu 40%.

”Vom folosi toate instrumentele constituționale și legale pe care le avem la dispoziție, inclusiv o nouă rectificare, ca să fiu foarte limpede”, a afirmat Orban, care susține că amendamentele social-democraților la rectificarea bugetară pur și simplu vor detona finanțele țării și vor băga România în faliment.