Misterul a fost, în sfârşit, risipit! S-a aflat ce nume va purta băieţelul lui Dani Oţil.

Gabriela Prisăcariu a făcut marele anunţ

Marea dezvăluire a fost făcută chiar de către soţia vedetei TV, Gabriela Prisăcariu, care a postat, joi, pe pagina sa de Instagram, un mesaj prin care anunţa organizarea unui concurs pentru mămici.

Cu această ocazie, Gabriela a anunţat şi ce nume va purta băieţelul lor: Luca Tiago.

Gabriela Prisăcariu
Sursa foto: Instagram

Şi Dani Oţil a povestit, tot joi, în cadrul emisiunii “Neatza cu Răzvan şi Dani”, că se pregăteşte să meargă să-l “înmatriculeze” pe cel mic la Primărie, pentru a obţine certificatul de naştere.

Numele băieţelului, motiv de glume la “Neatza cu Răzvan şi Dani”

Numele ales de vedeta Antena 1 şi de soţia sa pentru băieţelul lor a fost şi subiect de glume, săptămâna trecută, la matinalul pe care Dani îl prezintă alături de Răzvan Simion.

Dani Oţil nu a vrut atunci să dezvăluie cum îl va boteza pe fiul său, însă a recunoscut că băieţelul va purta un nume format din 4 litere.

“Nu-mi spune că i-ai pus Dani Oțil Jr!?”, a replicat imediat Răzvan Simion.

Dani a preferat însă să nu răpundă provocării colegului său de platou și s-a rezumat doar la un zâmbet.

Totuşi, Dani Oţil a recunoscut că nu și-a dorit ca urmașul lui să aibă două prenume, însă soţia sa a luat această hotărâre.

Colegii de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” s-au amuzat încercând să ghicească posibilul nume al băieţelului lui Dani şi Gabriela, însă au venit doar cu nume ale rivalilor de la PRO TV, precum Busu, Neti, Lora și Cove, ceea ce i-a făcut pe toţi din platou să râdă în hohote.

Ce va face Dani Oţil dacă vine iar carantina în România?

Dani Oţil este, în mod sigur, cel mai fericit tătic din lume în acest moment. El a postat, joi, pe contul său de Instagram, o imagine în care îl ţine pe fiul său în braţe, alături de un text foarte amuzant.

Daca ne închid din nou… Am jucărie 🤗🐵 (miroase a nou)”, a scris vedeta Antena 1 pe pagina sa de socializare.

Sursa foto: Instagram