În urmă cu doar câteva zile, Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu au devenit părinţi!

Cum îl va chema pe băieţelul lui Dani Oţil?

Acum, întrebarea care îi macină pe toţi este ce nume va purta băieţelul vedetei de la “Neatza cu Răzvan şi Dani”.

De obicei, Dani Oţil este destul de discret în privinţa vieţii sale private, însă, de această dată, a dezvăluit un detaliu care i-a pus pe toţi pe jar. El a recunoscut că băiatul său va purta un nume format din 4 litere.

În cadrul emisiunii de joi dimineaţă de la Antena 1, colegii l-au întrebat pe Dani ce nume au ales el şi Gabriela Prisăcariu pentru fiul lor. Coprezentantorul de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” nu a vrut încă să dezvăluie marele secret, însă a spus că băieţelul va purta un nume format din 4 litere.

“Nu-mi spune că i-ai pus Dani Oțil Jr!?”, a replicat imediat Răzvan Simion.

Colegii de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” s-au amuzat căutând nume din 4 litere, precum Busu sau Cove

Dani a preferat însă să nu răpundă provocării colegului său de platou și s-a rezumat doar la un zâmbet, relatează Cancan.

Totuşi, Dani Oţil a recunoscut că nu și-a dorit ca urmașul lui să aibă două prenume, însă soţia sa a luat această hotărâre.

Colegii de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” s-au amuzat încercând să ghicească posibilul nume al băieţelului lui Dani şi Gabriela, însă au venit doar cu nume ale rivalilor de la PRO TV, precum Busu, Neti, Lora și Cove, ceea ce i-a făcut pe toţi din platou să râdă în hohote.

Ce scria Gabriela Prisăcariu la numai două zile după naştere?

“Profit de faptul că bebe e la ultimul control plecat. Astăzi ne externăm. Abia așteptăm! Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele. Nu mă așteptam să fie atât de multe.

Pentru că am tot primit diverse întrebări, o să vă povestesc puțin aici despre cum a decurs toată nașterea.

Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10.30, prin cezariană, nu stau să explic ce și de ce nu am născut natural, sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, scria soţia lui Dani Oţil pe contul său de socializare.

Sursa foto: Instagram