Declarațiile publice din ultima perioadă ale Gabrielei Firea arată că aceast traversează o perioadă nefastă din punct de vedere politic și este extrem de afectată. Învitată la România Tv, ea a povestit că Liviu Dragnea îi pregătește mazilirea, lichidarea din partid și că dorește să o și chinuie.

Modul său de exprimare este unul cu care ne ne obișnuise, dar probabil presiunea și-a spus cuvântul. În acest context, în care Firea nu-și mai găsește locul în PSD, Victor Ponta îi transmite că nici la Pro România nu o primește. Aceasta a fost purtător de cuvânt când a candidat împotriva lui Klaus Iohannis, dar apoi l-a trădat.

”Rând pe rând, i-a cam ucis pe toți și o să îi ucidă. Doamna Firea nu și-ar găsi loc la Pro România. Nici nu se pune problema. Putem să colaborăm, putem să colaborăm cu oricine are proiecte bune.”, a declarat și Victor Ponta, duminică seara, la România TV.

Nu același lucru este valabil în cazul Corinei Crețu pe care o așteaptă cu brațele deschise în Pro România. De altfel este de notorietate relația de prieteni a acesteia cu Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta.