Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a venit la sediul PSD în urmă cu puțin timp pentru a o susține pe Viorica Dăncilă. Întrebată de jurnaliști dacă ia în considerare un eșec, primarul s-a arătat optimistă. În plus, aceasta a mai declarat că există destui oameni care pot să îi ia locul Vioricăi Dăncilă în fruntea partidului.

„Cum adică cine-l preia? Avem conducere, am avut Congres, avem președinte, avem toate posturile de conducere ocupate. De unde știți că va fi un eșec? Eu zic să așteptăm pentru că s-a mai întâmplat să ne culcăm cu un președinte și ne-am trezit cu alt președinte.

Nu ar fi corect să fac eu calcule, eu zic că așteptăm rezultatele oficiale. Cu siguranță, cifrele exit-poll au o anumită valoare a unui studiu sociologic, dar rezultatele corecte vor fi cele oferite de Biroul Electoral Central. Noi nu ne așteptăm la un eșec și chiar dacă va fi un eșec, eu cred că va fi un scor bun pentru PSD.

Am venit aici să o susțin pe doamna Dăncilă, alături de colegii mei. Nu am venit să cântăm prohodul și nici să facem schimbări.”, a spus Gabriela Firea, potrivit Antena 3.