Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a uimit tot internetul după ce a acceptat provocarea unor prieteni şi s-a filmat dansând pe o celebră melodie, alături de soţul ei, Florentin Pandele.

N-a durat însă prea mult şi au apărut parodii ale clipului postat de Firea pe Facebook, iar internauţii se amuză copios pe seama încercărilor edilului şef al Capitalei de a deveni mai populară chiar în campania electorală.

De unde a plecat totul?

Gabriela Firea a fost surprinsă în ipostaze inedite, alături de soţul ei, Florentin Pandele. Răspunzând provocării unor prieteni, cei doi s-au apucat să danseze pe melodia “Jerusalema” şi, bineînţeles, s-au lăsat filmaţi.

Firea şi Pandele au profitat şi de faptul că sunt singuri acasă şi au putut să-şi exerseze dansul fără a fi deranjaţi de copii. Într-o postare anterioară, Gabriela Firea spunea “Copiii la mare, noi acasa.. Pai, e corect?”

“Am raspuns prompt provocarii prietenilor – Jerusalema, varianta “singuri acasa”!😂 Cine intra in joc? Postati 1-2 minute de dans pe melodia anului!🤗

E sambata seara si, peste mai putin de 2 ore, incepe onomastica Sfantului Alexandru! La multi ani, Alexandra! La multi ani, Alexandru! Sa nu uitati sa va bucurati de viata chiar si cand apar nori – si ei fac parte din viata.

Let’s dance!😅💃🕺🎼🎹🎷🎊❤️”, este mesajul postat de Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook, alături de imaginile în care se poate vedea cum dansează alături de soţul său.

Videoclipul poate fi vizionat accesând acest link.