„Anunț neimportant, dar necesar. De azi nu mai reprezint societatea Publivol Creativ SA din funcția de director general, societate care a obținut licența pentru Metropola TV. A fost o experiență foarte interesantă, cu bune și cu rele, cum este mereu viața. Voi povesti cu drag doar despre lucrurile bune din acest episod. Succes, comandante!,” a scris Căutiș pe contul său de Facebook.

Metropola TV tocmai primise verde de la CNA să înceapă emisia.

Consiliul Național al Audiovizualului a acordat decizia de autorizare. Noul post, numit Metropola TV, poate începe oricând să emită după ce a ajuns la o înțelegere cu un mare operator de comunicații.

De asemenea, noul post TV va emite HD. Principalii acționari sunt Consiliul Local Voluntari și echipa de fotbal FC Voluntari.

Alex Căutiş a declarat, în fața membrilor CNA, că noul post nu este televiziunea lui Pandele şi nu este un canal propagandistic.

„Ne dorim să umplem un gol care e în mass-media națională. Nu însemnă că dacă e finanțată de Consiliul Local Voluntari trebuie să aibă doar știri din Voluntari. Nu este televiziunea lui Pandele, ci a Consiliului Local Voluntari. Îmi doresc să fie un model și pentru alte primării. Nu este un canal propagandistic”, a transmis reprezentantul postului la CNA.