La 4 ani de la căsătoria religioasă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împărtășit detalii fanilor lor despre cum decurge relația lor. Prezentatoarea de la Antena Stars are o comunitate destul de mare și este urmărită de peste 300 de mii de persoane pe rețelele de socializare.

După 4 ani de la nuntă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut un anunț important care are legătură cu familia și cu povestea de dragoste dintre ei.

Frumoasa brunetă nu a uitat faptul că pe data de 24 august 2019 a ajuns în fața altarului cu artistul alături de care a devenit mamă de două ori. Moderatoarea nu-și ascunde sentimentele pe care le are pentru cântăreț.

Gabriela Cristea și-a mărturisit iubirea

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt mai uniți ca oricând. Vedeta de la Antena Stars este de părere că relația este consolidată și că iubirea este mai mare pe zi ce trece. Fosta soție a lui Marcel Toader are toate motivele din lume să fie fericită.

„4 ani de la căsătoria religioasă… și ne iubim din ce în ce mai mult în fiecare zi. #victorienii”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram. Textul a însoțit imagini de acum 4 ani, de la cununia ei religioasă cu Tavi Clonda.

Primul care a reacționat a fost chiar soțul

Cel care a reacționat prompt a fost chiar Tavi Clonda care a lăsat mai multe inimioare în comentarii. Nici internauții nu s-au lăsat mai prejos. Aceștia s-au grăbit să le ureze o căsnicie frumoasă și o viață în doi cât mai plăcută, fără nicio neplăcere.

„La mulți ani! Cei căsătoriți în luna august rămân iubiți. Amanți pentru tot restul vieții, iar dragostea lor e mai profundă cu fiecare zi care trece”, este unul dintre mesajele venite de la fani.

Gabriela Cristea este întrebată adesea care este secretul relației cu Tavi Clonda. Cei doi sunt căsătoriți de ani buni și cu care a devenit mamă. Cele două vedete au împreună două fete: Victoria și Iris. Cunoscuta moderatoare a mărturisit la un moment dat că nu doarme niciodată dacă este certată cu partenerul de viață. În plus, vedetele nu ridică tonul atunci când au o dispută și ascultă fiecare ce are de spus celălalt.