Gabriela Cristea a ajuns într-o situație limită! A primit critici în urma faptului că a renunțat să facă săritura în piscină la emisiunea  Splash! Vedete la apă.

Iar susținerea pe care i-a arătat-o soțul său, Tavi Clonda, nu a făcut decât să înăsprească aceste critici, cel puțin din partea unei internaute.

Gabriela Cristea a ajuns într-o situație limită! Tavi Clonda, susținere totală

Gabriela Cristea și-a șocat fanii după ce a renunțat să mai sară în piscina Splash! Vedete la apă. Prezentatoarea a fost, pe o parte, felicitată de fanii săi pentru curajul de a participa la emisiune, însă a fost și aspru criticată pentru că a renunțat în fața a milioane de oameni.

În ajutor i-a sărit soțul său, Tavi Clonda, fiind mai apoi acuzat că i-ar acoperit greșelile soției sale.

Ajunsă în fața piscinei, pe trambulina aflată la 3 metri înălțime, prezentatoarea s-a speriat și a renunțat la săritura pentru care s-a pregătit mai multe zile.

Ulterior, ajunsă acasă alături de familie, Gabriela a ținut să le mulțumească celor care au încurajat-o și i-au înțeles situația. Soțul eu, Tavi Clonda, a primit-o cu brațele deschise, fiind mai mult decât mândru de faptul că vedeta și-a făcut totuși curaj să participe, chiar dacă nu și-a dus obiectivul la capăt.

Au ajuns totuși la concluzia că sănătatea este mult mai importantă decât show-ul. Și pentru că Tavi a postat un filmuleț în care își laudă soția, imediat internauții au început să îi critice, printre care și o femeie care a avut un mesaj destul de acid, scrie spynews.ro.

”Se numește susținere și nu acoperire”

”N-o mai acoperi mereu, că știm că tu ești un domn și ea o penibilă, care pentru câțiva bănuți a luat locul altuia care avea și el nevoie de bănuți și pe deasupra nu era nici penibil.

Nu o mai dați cotită, recunoașteți amândoi că ați greșit grav, capul jos, și poate învățați ceva din experiența asta care v-a coborât 100 de trepte. Păcat”, i-a scris pe internet urmăritoarea Gabrielei Cristea.

Prezentatoarea, la rândul ei, s-a simțit nevoită să îi dea replica, fiind una pe măsură, potrivit sursei citate.

Gabriela Cristea a susținut că ceea ce Tavi Clonda spune despre ea nu se numește deloc „acoperire” ci susținere necondiționată, iar faptul că frica a pus stăpânire asupra ei nu ar trebui să fie vreun motiv de rușine.

”Stimată doamnă, faptul că soțul meu mă încurajază în tot ce fac se numește susținere și nu „acoperire”. Iar dacă recunoști că ai limite nu te duce în jos, ci te înalță.

Despre restul comentariului nu mai spun nimic, caracterul vorbește de la sine”, a scris Gabriela Cristea în dreptul mesajului internautei revoltate.

Sursă foto: Instagram.