Fulgy surprinde pe toată lumea! Anunțul care i-a lăsat mască pe fani: Acesta este ultimul meu story

Fulgy a postat un story pe contul său de Instagram în care informează că va pleca într-o vacanță și că a renunțat la proiectul pe care îl avea cu emisiunea. Din cele precizate de fiul Clejanilor, acesta nu mai plănuiește să folosească rețelele de socializare.

„Dragii mei, acesta este ultimul meu story. Eu mâine plec într-o vacanță, anulez tot ce am pus cu emisiunea și cu tot, și să vă ajute Dumnezeu, cum m-a ajutat pe mine. Este totul ok, frații mei, familia mea, lucrurile se spală în casă, nu afară, iar eu vă pup”, le-a transmis fanilor, pe Instagram.

Fulgy a avut cuvinte dure la adresa lui Mădălin Voicu

Recent, fiul Clejanilor a postat pe rețelele de socializare un mesaj dur la adresa violonistului Mădălin Voicu. Fulgy spune că este dezamăgit de violonist deoarece a avut o reacție dură la adresa sa.

„Foarte dezamăgit sunt de domnul Mădălin Voicu, care vorbește și nu știe nimic cu vioara. L-ai auzit și tu pe Marin Alexandru de la Ciocârlia? Păi, mă respectă ăla și nu mă respecți tu? Că te fac de comandă. Și muzical, și pe talent, bani și ce vrei tu. Mă faci tu pe mine sărac și de…? Așa vorbești tu[…]? Nu-mi găsiți răspunsurile și sunteți chemați să vorbiți de mine.

Niște fraieri. Eu sunt bine, terminaților! La un moment dat ai spus, Mădăline, terminatule… că iei de alea, că nu ți se mai scoală. Te-a lăsat nevastă-ta, ca idee. Să moară familia mea, că se uită lumea că sunt diferit de toți. Sunt interesat, interesant, iar eu am numai de câștigat. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu-s la pușcărie […]. ” a spus Fulgy.