Se pare că Emi Pian ar fi fost ucis cu premeditare, iar întreaga scenă nu a fost deloc un simplu accident. Graţian, unul dintre fraţii lui Emi Pian a mărturisit în direct că fratele său a fost amenințat de mai multe ori cu moartea îniante de evenimentul fatal.

Totodată, aceasta a mai precizat că nu se pune problema de niciun fel de răzbunare din partea clanului și că are încredere deplină în autorități, așa că le va lăsa să își facă treaba.

„Mă bucur că suntem în direct, să audă toată lumea ce spun. Vreau să vă spun două cuvinte, nu vreau să vorbesc mult. S-a vorbit de răzbunare, de stabor. Nu este vorba despre aşa ceva. Eu aştept ca legea să îşi facă treaba. Noi nu am omorât pe nimeni. Şi cu răzbunare, şi cu staborul, să încheie lumea.

Au existat ameninţări, cred că a plecat de un conflict de la Ploieşti, care a avut loc în urmă cu ceva vreme. Ei l-au ameninţat pe fratele meu că îl omoară, pentru nişte bani. Şi văd că s-au ţinut de cuvânt. Poate că puştii ăştia, care erau acolo, au vrut să se afirme şi să omoare pe unul dintre Duduianu. Fratele meu nu a avut cuţit la ea. Nu avea de gând să facă scandal. Poliţia ştie mai bine, chiar mulţumesc pentru că ancheta merge bine”, a declarat acesta la România Tv.

Nimeni nu e în siguranță

Fratele lui Emi Pian a mai adăugat că odată cu intervenția autorităților, acesta se simte mult mai în siguranță, iar întreaga familie nu face altceva decât să respecte legea.

De asemenea, acesta a subliniat faptul că nu a fost prima oară când unul dintre frații săi a fost ucis într-un astfel de mod. Iar ideea privind o crimă cu premeditare este cea mai plauzibilă.

”Da, am fost şi eu audiat şi merg al orice oră când mă cheamă. Nu este scos la înaintare puştiul, el este ucigaşul. Eu mă simt în siguranţă acum, datorită poliţiei. Noi ne supunem legilor.

Am gonit pe mulţi din curte, ca să respectăm legea. Noi am cumpărat şi măştile şi tot. Scrie Emi Pian pe măşti.

Am promis, astăzi, reprezentanţilor de la Poliţie, că mai mult de 40 de persoane nu vor veni la parastas. Numai rudele de gradul 1 vor veni.

Omul la nervi mai vorbeşte prostii, chiar dacă s-a vorbit despre vreo răzbunare, nu o să existe. Fratele meu a fost ucis cu premeditare, i-a promis de la Ploieşti că îl omoară. Acum trei ani, fratele meu, Elvis, a fost tăiat la gât de cumătrul lui Napi”, a mai spus Graţian.