Își pot depune CV-urile kinetoterapeuți cu studii finalizate cu licență în România vorbitori de limbă francez la un nivel mediu, capabili să comunice natural în limba franceză. Printre calitățile căutate la viitorii angajați sunt seriozitate, atitudine proactivă, discreție și atenție la detalii. De asemenea, candidații trebuie să prezinte două recomandări viabile și să dorească să lucreze într-un mediu multicultural.

 

Salariul oferit de angajator depășește 1.500 euro net pe lună. Un alt avantaj pentru kinetoterapeuți este că vor avea cazare gratuită și vor locui și lucra în stațiuni termale.

Printre responsabilitățile jobului se numără: practica masajului pe uscat și sub afuziune și utilizarea diverselor tehnici specifice proprii fiecărei patologii și fiecărui pacient, animație în piscină, mobilizare în piscină cu apă termală, în patologia aparatului digestiv, practica masajului și a diverselor tehnici de masaj, cum ar fi efecte antispasmodice sau de stimulare de tranzit.

Află AICI mai multe detalii despre postul de kinetoterapeut în Franța, cu salariu de peste 1.500 euro net pe lună și depune-ți CV-ul.