Simona Halep s-a grăbit să revină pe teren

Simona Halep a fost nevoită să abandoneze meciul cu McCartney Kessler din cadrul Trophee Clarins. Sportiva din România s-a retras la scorul 7-5, 2-3.

Marea campioană a României a fost nevoită să ia această decizie din cauza problemelor pe care le ale la genunchiul stâng. Aceste probleme i-au dat bătăi de cap în ultimele două luni.

Cea mai importantă publicație din Franța este de părere că Simona Halep s-a grăbit să revină pe teren. Jurnaliștii francezi au precizat că, la finalul interviului pe care l-a avut cu Simona Halep, atunci când a fost întrebată ce i s-ar putea dori pentru perioada următoare ea a răspuns ”sănătate”.

„Când am terminat interviul pe care ni l-a acordat la începutul săptămânii și am întrebat-o ce i-am putea dori pentru lunile următoare, Simona Halep a răspuns spontan: „Sănătate!”.

La 32 de ani, după aproape doi ani în care nu a jucat din cauza suspendării pentru dopaj, care a fost ridicată pe 5 martie, fostul lider WTA știe că nu mai are mult timp de pierdut, iar o accidentare de lungă durată i-ar putea da mari bătăi de cap”, spun ei.

Simona Halep
SURSA FOTO: Dreamstime

Simona Halep nu și-a imaginat că este atât de grea revenirea

Francezii au mai precizat că, în primă fază, sportiva a demonstrat că nu și-a pierdut cunoștințele și că a avut o stare de spirit bună.

Totuși, la începutul celui de-al doilea set au început problemele. Ea a cerut un timeout medical, din cauza unor dureri la genunchiul stâng.

Din păcate, marea campioană a României nu a mai putut continua și s-a retras.

”Ghinion, tocmai cu un abandon a părăsit turneul. Fără staff, în primul set românca demonstrase că nu și-a pierdut nimic din cunoștințele sale anterioare.

Cu o stare de spirit bună, a reușit să se impună în primul set. Însă, la începutul celui de-al doilea set, a solicitat un timeout medical, din cauza unor dureri la genunchiul stâng.

La 3-2 pentru Kessler, Halep i-a spus arbitrului că nu mai poate continua. Luni, ne-a spus că nu și-a imaginat că va fi atât de grea revenirea pe teren. Iată, însă, dacă mai era nevoie, o nouă dovadă!”, au scris francezii.

simona halep
SURSA FOTO: Dreamstime

Fostul lider WTA are parte numai de accidentări

Simona Halep nu a avut parte de revenirea pe care și-o dorea. În ultimele două luni, jucătoarea română a participat doar la două meciuri din cauza problemelor de sănătate.

Simona Halep a întâmpinat primele dificultăți în meciul împotriva lui Paula Badosa, care a avut loc în primul tur al turneului de la Miami.

În al doilea set, Simona Halep a solicitat o pauză medicală pentru o problemă la umărul drept.

La acel moment, fostul lider WTA a reușit să încheie meciul, dar nu a putut să participe la duelul cu Ucraina din cadrul competiției Billie Jean King, meciul fiind câștigat în cele din urmă de echipa României.

Ulterior, marea campioană, câștigătoarea precedentă de la Roland Garros și Wimbledon, a fost obligată să se retragă și de la turneul de la Madrid, un eveniment susținut de Ion Țiriac, din cauza unei accidentări la genunchiul stâng. Această accidentare a determinat-o să se retragă și din partida cu McCartney Kessler de la Trophee Clarins.