Nenzen s-a alăturat Ford în 1971 şi a deţinut o gamă largă de funcţii în domeniile Marketing, Vânzări şi Service ale Ford, inclusiv un număr de misiuni internaţionale în Norvegia, Germania, Statele Unite, Rusia şi mai recent România.
"Am apreciat aceste ultime 18 luni petrecute aici în România. Având în vedere că Compania Naţională de Vânzări Ford România este pusă pe picioare, iar la Craiova începe producţia de motoare de volum şi vehicule, simt că acum este timpul potrivit să predau frâiele ca Director General", a spus Henrik Nenzen.
Zoltan Brassai (49 ani), actualmente Director Operaţiuni al Ford România, îl va înlocui pe Nenzen începând cu 1 iulie 2012. Brassai a deţinut mai multe funcţii la Ford, inclusiv Brand Manager Ford Europa pentru Vehicule din Clasele C şi D, în Koln, precum şi Director Operaţiuni pentru Pieţe Europene Emergente, în Budapesta. Ford Motor Company, lider al industriei mondiale auto cu sediul în Dearborn, Mich., produce și distribuie automobile pe 6 continente.
Cu circa 164.000 de angajaţi şi aproximativ 70 de fabrici în toată lumea, printre mărcile auto ale companiei se numără Ford şi Lincoln.