Într-un peisaj auto dominat de tehnologie și inovație, Ford Courier a fost recent lansat în România, aducând cu el promisiunea unei soluții versatile și eficiente pentru nevoile de transport urban și rural.

Disponibil in două versiuni, ca vehicul de transport marfa și ca vehicul de transport persoane, acest nou model este fabricat la uzina Ford din Craiova aducând o serie de inovații și caracteristici menite să satisfacă cerințele clienților din diverse domenii de activitate și asumându-și misiunea de a oferi o experiență de conducere excepțională, cu un accent special pe calitate și fiabilitate.

2023_FORD_TRANSIT_COURIER_EXTERIOR_02-LOW
Ford Transit Courier / SURSA FOTO: Ford
2023_FORD_Tourneo-Courier_Active_03-LOW
Ford Tourneo Courier Active / SURSA FOTO: Ford

Uzina Ford de la Craiova a fost aleasă pentru producția noului Courier datorită capacității sale tehnice și a forței de muncă calificate disponibile în regiune. Acest lucru a consolidat poziția României în industria auto europeană și a adus beneficii economice semnificative zonei și țării în ansamblu.

Producția locală a noului Ford Courier a avut un impact pozitiv asupra economiei locale și a creat locuri de muncă noi și bine remunerate în regiune, iar accesibilitatea acestui vehicul în cadrul pieței locale contribuie la sprijinirea antreprenoriatului și a micilor afaceri.

Fiecare mașină este supusă unor standarde ridicate de calitate și testare, pentru a asigura că fiecare client primește cel mai bun produs posibil.

Transit_Courier_production-1-LOW
SURSA FOTO: Ford

Motorpropulsoarele noului Ford Transit Courier sunt proiectate pentru a oferi performanțe și eficiență remarcabile. Acestea includ opțiuni complet electrificate, dar și opțiuni pe benzină și motorină, cu tehnologii moderne pentru a maximiza economia de combustibil și pentru a reduce emisiile.

În plus, motoarele sunt concepute pentru a asigura o putere adecvată pentru sarcinile de transport și pentru a oferi o experiență de condus plăcută și confortabilă.

Motopropulsor
SURSA FOTO: Ford

Ford Courier este perfect adaptat nevoilor șoferilor moderni, indiferent dacă aceștia navighează prin aglomerația urbană sau se aventurează în afara orașului. Cu dimensiuni compacte și manevrabilitate excelentă, Courier impresionează cu o gamă variată de caracteristici, inclusiv un spațiu generos de încărcare, tehnologii avansate de asistență pentru șofer și un consum eficient de combustibil.

Designul său compact îl face ideal pentru manevrarea ușoară în mediile urbane aglomerate, în timp ce capacitatea sa de încărcare generoasă îl face un partener de încredere pentru profesioniștii din domeniul logistic, construcții sau agricultură.

noul-transit-courier-5
SURSA FOTO: Ford
perete-despartitor
SURSA FOTO: Ford
Tourneo_Courier_Desert_Island_Blue_023-LOW
SURSA FOTO: Ford
Transit_Courier_Fantastic_Red_022-LOW
SURSA FOTO: Ford

În concluzie, noul Ford Courier reprezintă o combinație perfectă între utilitate, stil și tehnologie avansată. Fabricat cu mândrie la Craiova, acest model este gata să își facă loc în afacerile și garajele șoferilor din întreaga lume, oferind o experiență de conducere excepțională în orice context.

Cu designul său atrăgător, tehnologiile avansate și fiabilitatea sa remarcabilă, Ford Courier este cu siguranță un nume de luat în considerare în lumea vehiculelor utilitare mici.

La FordStore BDT îl puteți găsi la un preț mai mult decât competitiv, pornind de la 15.549 Euro fără TVA, și poate fi comandat în mai multe configurații în funcție de misiunea pe care doriși să i-o atribuiți.