''Companiile aeriene low-cost și-au permis să ridice prețurile pentru că au o bază de clienți pe care mizează. Dar acestor firme le va fi foarte greu pentru că va avea loc o redefinire a low-costului. Piața se transformă, se redefinește. De aceea, Fly România își propune să fie la mijloc, să aibă prețuri low-cost, dar servicii la standardele oferite de companiile de linie'', a mai spus Belciu.

În ceea ce privește momentul în care Fly România va obține profit, Belciu a spus că în 2015 se așteaptă ca firma să ajungă la pragul de rentabilitate. Legat de veniturile pe care le-ar putea obține Fly România în 2014, Belciu a estimat o cifră de afaceri între 3 și 5 milioane de euro.

Fly România este singura companie care operează zboruri de linie în Delta Dunării. Zborurile pe ruta Otopeni – Tulcea vor fi operate de trei ori pe săptămână, în zilele de marţi, vineri şi duminică. Acestora li se vor adăuga două zboruri internaţionale: Bergamo – Tulcea, marţi şi vineri, respectiv Frankfurt – Tulcea, duminică.

TenArways a obținut în 2013 o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, cu 8 milioane de euro mai mult decât în 2012. Anul trecut numărul de pasageri transportați de TenArways a fost de 300.000. Iar în 2014, consilierul juridic Belciu se așteaptă ca firma să obțină aceleași venituri ca și în 2013.