De ce boală suferă Florin Salam? Manelistul a vorbit deschis despre starea sa de sănătate. Acesta a dezvăluit, totodată, atunci când s-a scris despre el că ar fi murit.

În ultima vreme, s-a speculat intens cu privire la starea de sănătate a lui Florin Salam. Mulți au pus totul pe seama substanțelor interzise, însă artistul spune că este din cauza oboselii.

Problemele de sănătate ale lui Florin Salam, cauzate de oboseală

Manelistul a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. În 2020, a fost internat într-o clinică din Viena din cauza unor probleme cu gâtul. În anul 2021, ar fi avut probleme cu vederea din cauza unei conjunctivite netratate.

Însă cel mai greu an a fost 2022, când a ajuns la spital în urma infectării cu Covid-19. Tot atunci, presa a scris că acesta ar fi murit.

Florin Salam a spus însă în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” că toate problemele sale de sănătate au fost cauzate de oboseală, de nopțile pierdute și de regimul alimentar necorespunzător, și nu de substanțele interzise, așa cum s-a zvonit.

„Mă vezi, sunt obosit. Nu m-au omorât pățaniile mele, cât m-ar omorî vorbele spuse așa. Pentru mine nu e o problemă. Decât să fiu vorbit de bine și să trăiesc rău, m-ai bine să fiu vorbit de rău și eu să trăiesc așa cum vreau.

Problema este alta, avem copii, avea neamuri pe la țară. Plâng oamenii acolo, prieteni. Am și eu trei oameni care mă iubesc”, a declarat acesta la Kanal D.

Florin Salam
SURSA FOTO: Facebook, Florin Salam

În 2022, presa a scris că manelistul ar fi murit

Artistul a adăugat că rudele lui au fost extrem de îngrijorate, mai ales că el nu are telefon mobil de 15 ani. Acesta a mai spus că de telefonul său se ocupă șoferii, pentru a nu avea probleme cu anumiți oameni.

„Am 15 ani de când nu am telefon. Nu-mi place să mă caute lumea. Și copiii mei, mă găsesc la șoferii mei.

Nu țin telefon că află toți șmecherii, toată lumea și nu-mi place, îmi strică starea”, a spus Florin Salam.

Manelistul a vorbit, de asemenea, despre momentul în care presa a scris că ar fi murit. Acesta a dezvăluit că unele din rudele sale au leșinat atunci când au aflat că ar fi încetat din viață.

Florin Stoian, pe numele său de scenă Florin Salam, provine dintr-o familie de lăutari. În timp, acesta a devenit unul dintre cei mai apreciați și bine plătiți artiști atunci când vine vorba de evenimente.