Denise Rifai îl ia la întrebări pe Salam

Florin Salam, un nume care răsună cu putere în lumea muzicii românești și nu numai, vine să dezvăluie poveștile emoționante. Și misterul care înconjoară viața și cariera sa. Duminica aceasta, spectacolul nu se va petrece pe scenă. Ci într-un alt decor, cel al unei discuții profunde cu gazda emisiunii, Denise Rifai, la “40 de intrebari”.

Florin Salam este mult mai mult decât un simplu nume, este un adevarat brand. Viata i-a adus si lacrimi, suferință, controverse și probleme de sănătate, iar Florin Salam va povesti despre toate acestea in interviul de duminica aceasta.

Pe parcursul celor „40 de întrebări”, telespectatorii vor avea ocazia de a pătrunde în sufletul și mintea artistului, de a descoperi ce se ascunde în spatele bogatiei afisate, precum si a stralucirii scenei. Cu o carieră impresionantă, Florin Salam a cucerit inimile a milioane de oameni din întreaga lume, iar piesele sale au fost sursa de inspirație pentru numeroase remixuri de succes.

Salam va spune câte milioane a pierdut la cazino

Încoronat „Împăratul Manelelor” și supranumit „Regele” de către fanii săi, Florin Salam este considerat una dintre cele mai importante figuri din industria muzicală românească. I-a impresionat și a inspirat nume mari din această industrie. Care i-au recunoscut talentul și contribuția la peisajul muzical. Setul de întrebări pregătit nu este unul comod.

“Cât de greu v-a fost sa ajungeți sus?” Sau “De câte ori ați ales bine?” “Câte milioane ați pierdut la cazino?” “Ați fost vreodată judecat de stabor?” “Trăiți în teroare?” “V-ați gândit vreodată la sinucidere?”, “Sunteți dependent de droguri?” “Cat de bolnav sunteti?”

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile adresate duminica lui Florin Salam la “40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Prin intermediul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzata duminica, la 22:00, la Kanal D telespectatorii vor avea ocazia de a pătrunde în viata lui Florin Salam, de a descoperi amintiri, intamplari din spatele scenelor, precum si momentele de vulnerabilitate ale artistului.

Într-una dintre ultimele emisiuni, Denise Rifai l-a avut invitat pe  Virgil Ianțu, gazda emisiunii TV „Câștigă România”. Bârfele spun că Ianțu ar vrea să plece de la TVR 1. Prezentatorul TV nu a făcut nicio declarație legată de plecarea sa de la postul public. Televiziunea a anunțat că, momentan, negociază cu casa de producție pentru a pregăti grila de toamnă.