Florin Salam vorbește despre momentul când a fost la un pas de sinucidere

Florin Salam este un personaj cunoscut de toată România. El se numără printre cei mai apreciați cântăreți de manele și are un mare succes pe plan profesional.

În ciuda faptului că meseria sa îi aduce sume de bani uriașe, cântărețul a avut și momente grele. „Regele Manelelor” susține că a fost chiar și la un pas de sinucidere.

Florin Salam a avut succes în cariera sa muzicală de-a lungul anilor și a obținut câștiguri semnificative. De asemenea, este căsătorit cu Roxana Dobre și au o familie fericită.

Cu toate acestea, artistul a trecut prin momente dificile în viața sa, printre care și decesul soției sale, Fănica.

Manelistul a acordat un interviu pentru emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, care va fi difuzat duminică, 24 septembrie.

Aici, jurnalista l-a întrebat dacă a încercat vreodată să își ia viața. Cântărețul nu a oferit mai multe amănunte, doar a dat din cap în semn că da. El a completat cu următoarea declarație:

„Câteodată…moartea e hotel de 10 stele, n-ai cum să scapi așa de ușor”, a răspuns interpretul.

Răspunsul său lasă loc de numeroase intepretări, însă toate întrebările vor avea un răspuns în cadrul emisiunii de duminică.

La ce întrebări va mai răspunde celebrul manelist

Duminică, celebrul manelist va mai răspunde la numeroase întrebări delicate în cadrul emisiunii Kanal D. Printre altele, vom afla cât de greu i-a fost să atingă succesul pe care îl are dar și câte milioane a pierdut la cazinou. Alte întrebări anunțate de realizatorii emisiunii sunt: „Ați fost vreodată judecat de Stabor?’, „Trăiți în teroare?’, „Sunteți dependent de droguri?’, „Cât de bolnav sunteți?’.

Recent, Florin Salam a anunțat că ia o scurtă pauză din cauza unor probleme de sănătate.

„Salut toată familia. (…) Să stați liniștiți pentru că totul se va rezolva. Vreau să informez pe toată lumea că am nevoie de o perioadă de pauză. De aceea am intrat și vă mulțumesc și vă mulțumesc pentru că mă înțelegeți. Să vă dea Dumnezeu sănătate. Vă pup și vă iubesc’, a transmis Florin Salam pe rețelele de socializare.

Alex de la Caracal a făcut declarații detaliate despre starea de sănătate a cântărețului.

„Știm cu toții că el muncește de la vârsta de 16-17 ani aproape zi de zi la evenimente și în domeniul ăsta ai energie necesară pentru o perioadă, după care iar crezi că ești bine, iar te oprești, iar și iar. Ideea este că vrea să-i mulțumească pe toți și să fie bine, dar vedeți cum este, la un moment dat cedezi.

Nu suntem de fier, suntem și noi tot oameni și se poate întâmpla oricui, mai ales la nivelul la care este el solicitat zi de zi. Eu nu sunt cu el acum, sunt în drum spre un eveniment.

Familia e alături de el, dar cine nu e alături de el, că e cel mai bun om din lume! El va avea nevoie de o perioadă de liniște pentru el și de recuperare, dar să dea Dumnezeu să revină cât mai repede pe scenă, lângă noi, pentru că acolo este locul lui.

Florin Salam este de neînlocuit! Important este ca el să fie bine! Nu există așa ceva, Florin Salam este muzică, este tot și nu se va retrage din acest domeniu’, a declarat Alex de la Caracal, potrivit Spynews.ro.