Alături de Florin Golovatic, din Directoratul Uniqa Asigurări mai fac parte Alfred Vlcek, vicepreşedinte, şi Ileana Horvath, membru.

În acelaşi timp, Uniqa Asigurări de viaţă are un nou preşedinte al Directoratului şi Chief Executive Officer – Remus Lăpuşan.

Uniqa Group activează, în prezent, în Slovenia, România, Bosnia şi Herzegovina, Bulgaria, Serbia, Ucraina, Cehia,
Slovacia, Ungaria, Croaţia, Polonia, Italia, Elveţia, Germania, Liechtenstein, precum şi în Albania, Macedonia, Kosovo şi Muntenegru. Cu o cresşere de 8,4% a primelor brute subscrise, până la 6,219 miliarde de euro, potrivit datelor preliminare, Uniqa Group a înaintat semnificativ în 2010, continuând astfel trendul pozitiv. Rezultatul înainte de impozitare al Grupului, potrivit datelor preliminare, se va situa între 135 şi 140 milioane de euro. Având aproximativ 17.500 angajaţi, şapte milioane clienţi şi aproape 15 milioane de poliţe în 21 de pieţe regionale, Uniqa se numară printre cele mai dinamice grupuri din Europa Centrala şi de Est.

În România, Uniqa a achiziţionat în 2008 integral Unita, compania schimbandu-şi ulterior numele în Uniqa Asigurări. În prezent, capitalul social al companiei Uniqa Asigurări este de 260,27 milioane lei. În anul 2009 Uniqa Asigurări a înregistrat un profit de 2,47 milioane de lei, iar primele brute subscrise de Uniqa Asigurări au totalizat 496,70 milioane de lei.În prezent, Uniqa Asigurări ocupă locul şapte în piaţa de asigurări generale.
SURSA: Agerpres