Ramona Moldovan a fost numită în funcţia de secretar general al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii pe o perioadă de şase luni, potrivit unei decizii a prim-ministrului Florin Cîţu, publicată vineri seara în Monitorul Oficial.

“Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Ramona Moldovan, consilier superior la Direcţia generală organismul intermediar pentru transport, exercită, cu caracter temporar, funcţia publică vacantă din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor pentru o perioadă de şase luni”, se menţionează în document.

Un nou secretar de stat la Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova

Adrian Dupu a fost numit, vineri, în funcţia de secretar de stat la Departamentul pentru Relaţia cu Republica Moldova, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu.

Anterior, Adrian Dupu a fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, funcţie din care a fost eliberat printr-o altă decizie a premierului.

Printr-o altă decizie a şefului Executivului, Kallos Zoltan a fost numit secretar de stat la Ministerul Educaţiei.

ANPC are un nou președinte

Claudiu Daniel Dolot a fost numit în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, printr-o decizie a premierului Florin Cîţu publicată vineri în Monitorul Oficial.

Totodată, Eduardt Cozminschi a fost eliberat din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor printr-o altă decizie a prim-ministrului.

Sursă foto: INQUAM Photos, George Călin