Florin Călinescu a spus ce va face duminică când au loc alegerile pentru europarlamentare dar și pentru referendum.

“Ce trebuie să se întâmple duminică este să ne prezentăm la urne pentru că este primul exercițiu pentru a putea ieși din starea de critici, comentatori sau lăudători pentru persoane sau grupuri politice. Nu am o problemă cu cei care vor să voteze un partid politic sau pe oricine altcineva de pe lista pe care o veți găsi acolo.

Deci, votați fraților pe cine vreți, important e să ajungeți până acolo. (…) La referendum răspundeți cum doriți sau cum simțiți”, a spus Călinescu. În opinia sa, este preferabil să se voteze și la referendum pentru că este important. „Se referă la justiție și asaltul împotriva justiției este cel care ne doare cel mai tare”.

În continuare, Călinescu a dezvăluit pe cine va pune ștampila.

“Eu am parcurs toată lista și nu am o ofertă clară. V-am atras atenția că circulă tot felul de fotografii cu mine pe internet care au și niște cuvinte mai mult sau mai puțin aparținătoare. Vă spun în live nu sunt în slujba nimănui, nu sunt plătit de nimeni și nu agreez în momentul de față nicio grupare politică din cele existente”, s-a confesat actorul.

În opinia sa, vinovați nu sunt cei care votează, ci cei care nu se duc la vot. “Dacă zice Dragnea, băi, am câștigat cu un scor zdrobitor. Trei milioane nu este un scor zdrobitor”, a arătat vedeta Pro TV.

Călinescu a făcut un interviu cu George Simion care candidează la alegerile europarlamentare din postura de candidat independent. El a încercat să afle de la acesta ce își propune să facă dacă va ajunge la Bruxelles.

În finalul interviului, Călinescu a conchis:

„Dragii moșului, cam asta este opțiunea mea pentru duminică. Mă duc la vot și o să-l votez pe George. Dumneavoastră votați pe cine doriți dumneavoastră”, a spus Călinescu.

El a promis ca va fi mult mai activ după 1 iunie.