Primele magazine care își așteaptă deja clienții sunt Flanco Târgoviște din Complex Pavcom deschis în data de 9 octombrie, noul magazin din Târgu Jiu, relocat în Centrul Comercial Shopping City, noul magazin din Sinaia Centrul Comercial Carpați și magazinul cu numărul 11 din București din Centrul Comercial Arcade Pallady, ultimele trei deschise în perioada 16 – 18 octombrie. Astăzi își deschid porțile alte două noi magazine: Flanco Hunedoara, primul magazin din acest oraș și Flanco Timișoara din Centrul Comercial Arcade Nord, rețeaua Flanco ajungând astfel la 87 de magazine.

De la începutul anului, Flanco a mai deschis 2 magazine – în Cluj complex Winmarkt și Sf. Gheorghe complex Șugaș și a relocat magazinul din Miercurea Ciuc în complexul Comercial Tulipan.  Pe lângă deschideri, Flanco investește și în modernizarea a 42 de magazine, astfel încât clienții vor fi întâmpinați de aceeași atmosferă în toate magazinele. Aceste proiecte de investiții ale companiei în extinderea și modernizarea rețelei se vor ridica la peste 1.4 mil de euro (fără stoc de marfă), până la finalul anului 2014.
În urma extinderii rețelei, la finalul anului suprafața de vânzare a retailerului va ajunge la aproximativ 55.000 metri2. Compania își urmărește principiile de eficiență operațională și raportat la rețeaua de magazine, locațiile cu performanțe reduse fiind închise și relocate – așa cum s-a întâmplat cu magazinele din Miercurea Ciuc și Târgu Jiu.