Magazinul din AFI Palace Cotroceni, care va fi deschis oficial pe 11 decembrie, are o suprafață de vânzare de 1.250 metri pătrați și a necesitat o investiție de 4 milioane lei, inclusiv stocuri.
Flanco estimează pentru acest magazin un trafic lunar mediu de aproximativ 4.000 cumpărători, o valoare medie a bonului de 425 lei fără TVA și vânzări anuale de 20 milioane lei.
Flanco va inaugura, în aceeaşi zi, un magazin în centrul comercial Iulius Mall din Timişoara şi a alte două în galeriile Family Center Kaufland din orașele Botoșani și Giurgiu.
Cu patru magazine noi deschise în aceeaşi zi și prin campania “100% Reducere la orice produs”, Flanco țintește vânzări de 60 milioane lei în luna decembrie.
“Campaniile de marketing inovative lansate anul acesta, alături de consolidarea reţelei de magazine prin deschiderea de noi unităţi poziţionează excelent compania noastră pentru acest sfârşit de an şi începutul anului viitor, cota de piaţă Flanco fiind deja în acest moment de 9,5-10%, peste aşteptările noastre iniţiale“ a declarat Adrian Olteanu, CEO Flanco.
Pentru 2011, Flanco prevede deschiderea a încă 12-15 magazine, în funcție de lansările de parcuri de retail noi sau de finalizarea negocierilor cu mall-urile existente.
Flanco îşi propune pentru 2011 atingerea unei cote de piaţă de 10-10,5%, urmând să realizeze o cifră de afaceri de 110 milioane euro.