Cele două magazine noi vor fi deschise la Botoșani și Giurgiu, acestea având împreună un spațiu de vânzare de 1.000 mp, iar compania se aşteaptă la vânzări totale de 10 milioane de lei în primul an de funcţionare. Investiţia în deschiderea magazinelor, inclusiv stocuri, este de 2 milioane de lei. 
“Există un interes foarte mare din partea dezvoltatorilor în a avea un magazin Flanco în portofoliu, ținând cont de potențialul foarte mare de dezvoltare, dar și de stabilitatea financiară a companiei. Parteneriatul pe care Flanco îl are cu toți dezvoltatorii de parcuri de retail este unul extrem de solid și care va aduce beneficii tuturor părților,“  a declarat Adrian Olteanu, CEO Flanco.
Prin deschiderea celor două magazine noi, rețeaua Flanco ajunge la un număr de 72 magazine, în următorul an compania prevăzând deschiderea a încă 15 magazine, în funcție de lansările de parcuri de retail noi sau de finalizarea negocierilor cu mall-urile existente.
Flanco îşi propune pentru 2011 atingerea unei cote de piaţă de 10%, urmând să realizeze o cifră de afaceri de 110 milioane euro.
Pachetul majoritar de acţiuni al retailerului de electronice şi electrocasnice Flanco a fost cumpărat, în luna septembrie, de Iulian Stanciu şi Sebastian Ghiţă, acţionarii grupului Asesoft.
SURSA: Flanco