Accidentul a fost provocat în municipiul Braşov de către Adrien Stephane Mureşan, în vârstă de 31 de ani, fiul fostului tenismen şi om de afaceri Sever Mureşan.

Tribunalul a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile

Miercurea trecută, pe 14 aprilie, acesta a lovit 12 maşini într-o parcare din Braşov, potrivit informaţiilor făcute publice de oamenii legii.

Astăzi, instanţa a decis arestarea pentru 30 de zile a lui Adrien Stephane Mureşan.

„La data de 19 aprilie, bărbatul în vârstă de 31 ani, din municipiul Bucureşti, a fost reţinut pentru 24 ore de către poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul Rutier. (…) Ulterior, la data de 20 aprilie, instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

În seara zilei de 14 aprilie, atunci când a lovit 12 maşini în Braşov, Adrien Stephane Mureşan s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor şi a băuturilor alcoolice. În plus, el conducea fără permis, polițiștii constatând că șoferului îi fusese suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice.

Ce l-a îndemnat pe fiul lui Sever Mureşan să facă ravagii în Braşov?

Bărbatul ar fi fost supărat pe iubita sa și ar fi vrut să se răzbune lovind aceste mașini, iar circul a continuat chiar și în ambulanță, unde a rupt un guler cervical și a încercat să distrugă aparatură din salvare, relatează Digi24.

„Conducătorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei şi a prezenţei de substanţe psihoactive în organism.

Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliţiei Române a documentelor personale şi ale vehiculului condus, cadrele de poliţie au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice”, explicau reprezentanţii IPJ Braşov săptămâna trecută.

Sursa foto: Dreamstime