Ratingul băncii elveţiene UBS pentru emisiunile pe termen lung a fost tăiat la A, de la A+, Fitch apreciind că „majorarea (anterioară) cu o treaptă a ratingului în urma întreruperii afilierii cu statul elveţian nu mai este justificată”.
În cazul băncilor britanice Lloyds şi RBS ratingul a fost coborât cu două trepte, la A, de la AA-, Fitch spunând că este mai puţin probabil ca Marea Britanie să le acorde sprijin în viitor.
De asemenea, Fitch a plasat sub perspectivă negativă ratingurile altor câteva mari bănci, printre care Goldman Sachs şi Morgan Stanley, pe fondul noilor reglementări şi evoluţii economice.
Şi ratingurile altor bănci europene, cum ar fi Credit Agricole, au fost puse sub supraveghere, pe fondul îngrijorărilor legate de expunerea pe datorii suverane din zona euro, în timp ce Fitch ar putea revizui ratingul privind riscurile de litigii ipotecare ale Bank of America.
Totodată, Fitch a plasat sub revizuire pentru o posibilă retrogradare ratingurile Barclays, BNP Paribas, Credit Suisse, Deutsche Bank şi Societe Generale.