Ratingurile pe termen lung şi cel de suport ale băncii româneşti Garanti sunt determinate de aşteptările Fitch privind probabilitatea ridicată de sprijin din partea băncii spaniole Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA), care în februarie şi-a majorat la aproape 50% participaţia deţinută la grupul bancar turc Garanti. 

De asemenea, ratingurile pe termen lung şi cel de suport ale băncii româneşti ProCredit sunt determinate de aşteptările Fitch privind probabilitatea ridicată de sprijin din partea băncii mamă, ProCredit Holding AG & Co. KGaA. Perspectiva stabilă atribuită ProCredit Bank este în linie cu cea a băncii mamă, se arată în comunicatul agenţiei de evaluare financiară. 

Garanti Bank România oferă o serie de produse şi servicii pentru toate segmentele de business – retail, IMM şi corporate – şi este una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală. Prezentă în România din 1998, banca a ajuns la o reţea extinsă de 84 de agenţii şi peste 300 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clienţii băncii, pentru tranzacţii cu sau fără card. (Sursa: Agerpres)