Capital.ro informa în urmă cu două săptămâni că Fiscul scoate la licitaţie pe 12 martie, la Craiova, mai multe bunuri executate silit aparţinând Clubului Sportiv patronat de Gică Popescu. Pe lista bunurilor executate se regăseau atunci, un autobuz MAN, fabricat în 1993, la preţul de pornire al licitaţiei de 35.330 de lei fără TVA, o autoutilitară Dacia Logan Van, fabricată în 2007, al cărei preţ de pornire este de 10.260 de lei fără TVA, un aparat ultrasunete, o staţie de dedurizare şi un calculator cu monitor.
Conform noului anunţ publicat pe site-ul anaf.ro, inspectorii Direcţiei Finanţelor Publice Dolj organizează o nouă licitaţie pe 11 aprilie, iar preţurile sunt mai mici cu 25% faţă de licitaţia iniţială.
Astfel, autobuzul MAN, fabricat în 1993, este scos acum la vânzare la preţul de pornire de 26.498 de lei fără TVA, autoutilitară Dacia Logan Van, fabricată în 2007, la preţul de 7.695 de lei fără TVA. Preţurile de pornire au fost reduse cu 25% şi la celelalte trei bunuri scoase la vânzare.

“Aveam o datorie de circa 4 miliarde de lei vechi, adică 100.000 de euro. Am plătit o jumătate din sumă, iar până la finele acestei luni i-am înştiinţat pe reprezentanţii Administraţiei Financiare că o să achităm încă jumătate din ce a rămas de plată”, declara pentru capital.ro, la începutul acestei luni, Paul Răducan, managerul Clubului Sportiv.  El declara tot atunci că nu crede că bunurile vor fi vândute.

Gică Popescu este prezent în Top 300 Capital Cei mai bogaţi români cu o avere estimată între 20-22 milioane de euro, conform celei mai recente ediţii a Topului Capital. În 2012, baciul a pierdut 21 de poziţii în clasament, acum fiind prezent pe locul 242, după ce averea i s-a diminuat cu aproape 5 milioane de euro. Afacerile derulate anul trecut de fostul mare fotbalist au avut mai puţin succes decât cariera lui fotbalistică. Un exemplu în acest sens este Doldora Bazaar, o investiţie de multe milioane de euro care a înregistrat pierderi de aproape 600.000 de euro în 2011, se menţionează în Top 300 Capital.