Primăria va premia, pentru merite deosebite, cu 300 de lei elevii cu media generală între 8,50 şi 9,49 şi nota 10 la purtare. Banii se acordă o singură dată într-un an şcolar elevilor învăţământului gimnazial, liceal sau profesional.

Aceeaşi categorie de elevi, dar care obţin media generală între 9,50 şi 9,99 şi nota 10 la purtare, va primi câte 400 de lei fiecare. Cei cu media generală 10 ajung la un bonus de 1.000 de lei fiecare. Primăria oferă şi bonusuri de performanţă, nu doar pentru merite deosebite. Astfel, participanţii la olimpiade şi concursuri şcolare vor primi câte 600 de lei fiecare.

Un elev poate fi premiat atât pentru fiecare performanţă, cât şi pentru merite deosebite dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile regulamentului.

Toţi elevii cu rezultate din cele 275 de unităţi de învăţământ din Bucureşti pot primi aceste premii, cu condiţia ca şcolile să se înscrie în programul primăriei.

Primii bani se vor da până pe 15 decembrie. Şcolile trebuie să depună proiectele pentru accesarea fondurilor până pe 15 octombrie, iar pe 22 octombrie urmează să fie publicată lista beneficiarilor.


Te-ar putea interesa și: