„La sfârşitul lunii august, vor fi acele zile de când se citeşte şi până când se votează, deci prognozăm că la începutul lunii septembrie va fi fost şi votată moţiunea”, a spus Gabriela Firea la TVR 1.

Propunerea social democraților pentru postul de premier

Gabriela Firea a fost întrebată dacă PSD va avea o propunere pentru postul de premier. Conform celor spuse de aceasta, social democraţii vor propune „un candidat de nerefuzat”.

„Fireşte. Ne vom consulta cu celelelte partide care vor participa la căderea acestui guvern incompetent despre care chiar Curtea de Conturi spune că a furat în pandemie.

Deci mai rău decât să furi când lumea moare, nu există, e maximum ce putea să facă un guvern de rău, nu de bine şi vom discuta, vom alege un candidat de nerefuzat de prim-ministru mă refer.

Dacă preşedintele României constată faptul că o moţiune a trecut în Parlament şi că guvernul a căzut democratic prin moţiune şi că PSD şi alte partide care votează moţiunea se prezintă la Palatul Cotroceni în timpul orelor de consultări şi nu este acceptat un candidat viabil, eu cred că nu este bine în faţa românilor în primul rând”, a răspuns Gabriela Firea.

Sursă foto: Sursă foto: INQUAM George Călin