Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vine cu acuzații absolut incredibile. Aflată în plină campanie electorală pentru primăria București, Firea susține că ar fi urmărită și filată.

Firea face dezvăluirea serii

Firea vine cu dezvăluirea serii. Aceasta spune că ar fi filată pe drumul de acasă, din Voluntari, spre primărie, dar și înapoi. Mai mult, Firea mai spune că știe cine ar face aceste lucruri, dar refuză să spună. Susține că informațiile le va prezenta la momentul potrivit. Edilul adaugă că va urma o campanie electorală „murdară” chiar împotriva ei.

„Mă aștept la o campanie foarte murdară. Sunt filată, sunt urmărită, sunt căutată acolo unde, oricum, nu are ce să fie găsit, pur și simplu. Se va inventa câteo poveste, se vor inventa tot felul de lucruri despre mine, despre soțul meu, despre familie.

Mă aștept la orice, dar eu sunt pregătită să fac față pentru că nu am nimic de care să mă rușinez”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Edilul a repetat faptul că știe cine ar fi pe urmele ei. „Am niște informații și la momentul potrivit le voi face publice. Repet, mă aștept la o campanie foarte urâtă, dar nu am de ce să mă tem pentru că nu mi-e rușine nici cu activitatea mea, nici a membrilor familiei mele”, a subliniat Firea, conform sursei citate.