În seara de 28 martie 2021 ne vom putea bucura de un fenomen astronomic mai rar, Super Luna. Acest fenomen se întâmplă atunci când Luna este foarte apropiată de Pământ. Este prima Lună plină după echinocțiul de primăvară.

Luna plină din martie face tranziția dintre iarnă și primăvară, iar în alte culturi poartă denumiri diferite. De exemplu, Luna plină din martie poate fi numită Luna plină a Vulturului, Luna plină a Gastei, Luna plină a Ciorii

Luna plină este privită de unii cu iubire și așteptată pentru că în tradițiile românești se spune că cei născuți de lună plină nu vor duce lipsă de nimic. Copiii înțărcați de lună plină vor fi mai norocoși și se vor descurca cu toate.

Luna plină este perfectă pentru slujbele de sănătate. Există obiceiul să se meargă la biserică cu toată familia pentru ca preotul să le citească și să le atingă creștetul. Astfel cei mici vor crește luminați și cu dorință de carte, potrivit folclor-romanesc.ro. Femeile primeau citire din Acatistul Maicii Domnului, iar bărbații din cel al Sfântului Nicolae.

Ce trebuie să faci în această seară pentru a avea parte de noroc

Dacă vrei să ai parte de noroc, pune apă într-un vas de culoare verde și lasă-l afară să fie scăldată de razele lunii.

A doua zi spala-te cu apa aceea și tot răul va pleca din viața ta. Dacă vrei să rămâi gravidă, tot luna plină te poate ajuta. Ieși noaptea și stai cât mai mult în lumina ei și dorința ți se va împlini.

Sfaturi pentru toate zodiile. Ce să nu faci în seara cu lună plină

Berbec: Nu mai amâna anumite lucruri pe care le-ai neglijat în ultima vreme. E timpul să demonstrezi tuturor că ești o persoană capabilă de lucruri mărețe.

Taur: Nu te uita cu mânie în trecut, ci încearcă să înveți ceva din tot ce ai trăit. Luna Plină îți aduce oportunități uluitoare.

Gemeni: Nu spune lucruri pe care nu le treci prin filtrul rațiunii. Este momentul să le demonstrezi tuturor, dar mai ales ție, că pe lângă fabulat, chiar ești conectat cu realitatea.

Rac: Luna Plină te pune la treabă, așa că e timpul să renunți la smiorcăieli, la a-ți plânge de milă. Profită din plin de perioada care urmează, una extraordinară din punct de verere profesional.

Leu: Nu mai ai nicio scuză atunci când oamenii din jurul tău îți cer să fii prezent în viața lor, să îi ajuți. Nu le întoarce spatele.

Fecioară: Renunță la atitudinea recalcitrantă față de anumite persoane, căci te poți trezi în situații extrem de tensionate

Balanță: Nimic nu se compară cu liniștea casei tale, dar pentru asta trebuie să depui niște eforturi consistente în perioada asta, potrivit fanatik.ro.

Scorpion: Pune de la tine mai mult și închide ochii la anumite răutăți, chiar dacă îți vine să urli de nervi.

Săgetător: Bucură-te de lucrurile frumoase pe care ai reușit să le realizezi și nu mai pune gândurile negative în față.

Capricorn: E momentul să te ocupi și de cei din jur. Renunță la orgoliu și nu îi neglija pe cei dragi.

Vărsător: Pune mai mult preț pe dialog în perioada care urmează. Luna Plină te provoacă să porți discuții cu cei cu care nu ești de acord de obicei.

Pești: Spune ce ai pe suflet, dar nu o face într-un mod agresiv. Vei vedea cât de mult te va ajuta vorba dulce.

Sursa foto: Pexels.com