Ritualurile celor mai bogați oameni de pe planetă

Printre aceștia se află și Richard Branson, fondatorul Virgin Group. Omul de afaceri britanic spune că bea aproximativ 20 de cești de ceai pe zi, conform alephnews.ro

Este demn de menționat că Branson este al cincilea cel mai bogat om din Regatul Unit, cu o avere de aproximativ 4,2 miliarde dolari. Totuși, în fiecare dimineață acesta mănâncă salată de fructe și fulgi de ovăz sau alte cereale.

Nimeni nu s-ar fi așteptat la ce face Bill Gates

Următorul pe listă este Bill Gates, care bea 3 sau 4 cutii de băuturi carbogazoase fără zahăr în fiecare zi. Este discutabil cât de sănătos poate fi acest obicei pentru cofondatorul Microsoft, în vârstă de 65 de ani.

Pe această listă se află și Jeff Bezos, care spune că evită să aibă întâlniri de afaceri dimineața deoarece acordă o mare importanță primei mese dintr-o zi. Antreprenorul american este de părere că masa de dimineață trebuie să fie una sănătoasă, fără grăsimi.

La poli complet opuși se află Mark Zuckerberg și Elon Musk

La poli complet opuși se află Mark Zuckerberg și Elon Musk. Fondatorul Tesla și SpaceX preferă un simplu baton dimineața, în timp ce la prânz se rezumă la ce primește de la secretară și nu pierde mai mult de 5 minute pentru masă.

În schimb, acesta are parte de un adevărat festin în fiecare seară iar de pe masa lui nu lipsesc mâncarea franțuzească și grătarul.

Ultimul pe listă este nimeni altul decât Mark Zuckerberg, co-fondatorul și președintele rețelei Facebook. Spre amuzamentul celor care îl urmăresc, americanul a spus în anul 2011 că vrea să consume doar carnea animalelor omorâte de către el. Trebuie menționat că această provocare nu a durat prea mult, potrivit sursei menționate.

Sursă foto: Dreamstime