Tânăra româncă din Italia care a apărut în imaginile făcute publice, vineri, de către Alexandru Cumpănaşu, despre care s-a spus că ar fi Luiza Melencu, a vorbit pentru prima oară, pentru a lămuri situaţia.

“Am aflat de filmare de la fratele meu. Eu nu știam pentru că nu prea mă uit eu la știri, la televizor. Mi-a spus că m-a văzut acolo și nu-mi venea să cred, nu știam ce să fac. Nu vreau să mai apar la televizor pe niciun post. Sunt foarte speriată pentru că m-a sunat familia mea și nu vreau să știe nimic. E viața mea. De ce să apar eu la televizor?”, a declarat tânăra pentru Antena 3.

“Sunt foarte panicată, îngrijorată și m-am trezit și cu televiziunea. Nu știe nimeni din familie nimic și nici nu vreau să afle. Nu vreau să-mi pun viața în pericol. Dacă află familia mea, mă cert cu ei. Nu îmi e teamă, dar nu aș vrea să apar la televizor, să fiu eu văzută acolo cu ochi răi.

Erau doi tipi care probabil m-au filmat. Doi dobitoci. La câți oameni trec pe acolo, nici nu am cum să-mi dau seama. Eu sunt acea persoană din filmare. Cred că acum o lună-două a fost făcută acea filmare.

E plin de românce în zonă, dar eu nici nu vorbesc cu ele. Dar cum de m-a nimerit fix pe mine că semăn cu Luiza. De unde și până unde. Cineva care ar răpi o fată nu i-ar da voie să mai țină legătura cu familia ei”, a mai spus fata, a cărei identitate nu a fost dezvăluită.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a întrebat-o pe tânără dacă o persoană răpită și căutată în toată Europa ar putea fi expusă pe stradă. „Nu, niciodată!”, a fost răspunsul fetei.