Faraonul de la Madrid, din Craiova, stabilit de zeci de ani în Spania, le-a făcut  o surpriză plăcută fraților Adrian și Costel Corduneanu și i-a vizitat pe cei doi la Iași. Se pare că aceștia au purtat o serie discuții amicale, au mai vorbit despre ce se întâmplă în lumea ascunsă de ochii lumii din România.

A doua vizită în România în ultima lună

Faraonul de la Madrid a venit pentru a doua oară în România în ultima lună, invitat la botezul copiilor lui Mircea Nebunu și al lui Feraru. De asemenea, Faraonul a stabilit o întrevedere surpriză și cu Adrian Corduneanu și Costel Corduneanu, scrie cancan.ro.

Acesta a ajuns la Iași alături de soția lui, Faraoanca de la Madrid, acolo unde îl așteptau frații Corduneanu. Întâlnirea s-a lăsat cu o lungă discuție la o terasă din Copou, unde liderii și-au expus părerile despre evenimentele din ultima perioadă.

La masa din Copou au luat parte și soțiile lor, care nu au ratat momentul de a se fotografia împreună. Faraoanca de la Madrid, Diamantul Roz, șoția lui Adrian Corduneanu, și soția lui Costel Corduneanu s-au retras aproi și i-au lăsat pe bărbați să discute strict problemele lor.

Faraonul de la Madrid și Adrian și Costel Corduneanu sunt prieteni de mulți ani, iar faptul că primul este plecat de 25 de ani în Spania și vine rar în România, a realizat prilejul perfect pentru a mai depăna amintiri.

Bogdan Iulian Iordache, supranumit Faraonul de la Madrid, avea să ajungă în România pentru un botez în București. Și-a adus nu mai puțin de 12 bodyguarzi, toți înarmați, mai mult, și el avea pistolul la brâu.

Încadrat de oamenii lui, aleși special pentru a-și asigura protecția, craioveanul stabilit în Spania s-a distrat la petrecerea cu 300 de persoane, într-un restaurant din București. Ulterior, la două zile de la eveniment, Faraonul a plecat în Moldova, la Iași, pentru întâlnirea cu Cordunenii.