Mama și bunicul Luizei Melencu nu mai pot aștepta. Astăzi, cei doi vor ieși în stradă pentru a protesta. Rudele fetei pe care Gheorghe Dincă spune că a ucis-o vor merge în fața sediului DIICOT, acolo unde vor protesta. De asemenea, mama fetei va intra în greva foamei, conform România TV.

De asemenea, trebuie menționat că săptămâna trecută DIICOT a reținut un bărbat numit Ștefan Risipițeanu, despre care anchetatorii spun că ar fi violat-0 pe Luiza.

Cine este, de fapt, bărbatul menționat?

Inculpatul, Ștefan Risipiceanu, care făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă, este suspectat că a agresat-o sexual pe Luiza Melencu.

„Cu puţin timp în urmă, procurorii DIICOT au reţinut un inculpat acuzat de viol în formă agravată asupra victimei majore din dosarul Caracal. Inculpatul în vârstă de 46 de ani a intrat în atenţia DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la Structura Centrală, iar în acest moment vă pot confirma că au fost administrat probe pentru a formula acuzaţii faţă de acesta”, a declarat la momentul reținerii Giorgiana Hosu, procurorul-şef adjunct al DIICOT.