Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a oferit detalii despre audierea care a avut loc luni dimineaţă la sediul IGPR. Gheorghe Dincă l-ar fi ameninţat în mod repetat pe avocat cu chemarea în instanţă şi chiar ar fi lansat atacuri personale la adresa acestuia.

“A mai spus că dacă avem copii, dacă am fete, e posibil să fie violate şi aşa mai departe. Înţelegeţi? Deci Dincă ne-a ameninţat în toate felurile, în toate modurile, vorbind de violuri, de copiii noştri, dacă avem fete şi tot, toată gama”, a declarat Tonel Pop.

Gheorghe Dincă, ca şmecherii din Harlem

În plus, avocatul familiei Melencu spune că Gheorghe Dincă a purtat şi o şapcă pe cap la audieri, întoarsă la spate, “ca şmecherii”.

“Am uitat să vă spun că avea şi şepcuţă şi întoarsă ca şmecherii, invers cu cozorocul, în timpul audierii. La şmen stătea. Ca ăia din Harlem, daca vă spun… Aşa a venit, aşa stătea la audieri. N-ai voie să stai cu capul acoperit la audieri şi cu şapca pusă invers. Când eşti la audieri, când eşti într-o instanţă, nu se stă cu chipiul pe cap şi la şmen, întors… Nu vă daţi seama ce şmecherie e acolo? E ca la zaruri”, a precizat avocatul Tonel Pop, luni seară, invitat la România TV.