Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a spus că adjunctul DIICOT le-a ascuns probe din dosar, precizând că nu știa nimic legat de așa ceva.

”Nimic din dosar nu arăta așa ceva. Nimeni nu ne-a spus nimic. Conducerea DIICOT iese și spune și nouă nu ne-a spus nimeni nimic, Suntem sfidați! Urmărim cu șeful DIICOT spune, fără să ne informeze și pe noi. Puteam să punem niște întrebări lui Dincă. Dincă nu mai vrea să dea declarații, el scrie ce vrea în arest, apoi vine la DIICOT și transcriu ce a scris el acolo. Dincă și-a schimbat toate declarațiile.

A schimbat total. Modul cum a decurs totul, cum a comis crimele. Întrebați-o pe doamna procuror șef. Noul violator a fost audiat, în trecut.”, a spus Tonel Pop.

Declarația avocatului vine în contextul în care procurorul şef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu. a anunțat miercuri că l-a reținut pe Ștefan Risipiceanu, un bărbat de 46 de ani, pentru viol în dosarul Caracal. Atât el, cât și Dincă, ar fi profitat de Luiza Melencu cât timp fata a fost sechestrată în casa „monstrului din Caracal”.