Mark Zuckerberg a precizat că noua funcţie matrimonială nu vizează facilitarea întâlnirilor punctuale, ci are ca scop să îi ajute pe oameni să construiască relaţii durabile prin intermediul reţelei de socializare, potrivit Agerpres.

"Noul serviciu va fi destinat construirii unor relaţii autentice şi durabile, nu doar pentru întâlniri de o seară", a afirmat Mark Zuckerberg.

 Din totalul celor 2 miliarde de utilizatori ai reţelei de socializare aproximativ 200 de milioane sunt persoane singure, potrivit CEO-ului Facebook

Acesta nu a precizat dacă noul serviciu online va fi disponibil pe bază de abonament dar, până în prezent, majoritatea funcţiilor utilizate pe această platformă online sunt gratuite. 

Preţul acţiunilor Match.com, unul dintre principalele site-uri de întâlniri online din Statele Unite, accesibil pe bază de abonament, a scăzut pe Wall Street cu 17% după anunţul făcut de Mark Zuckerberg. 

Printre celelalte inovaţii anunţate marţi figurează şi posibilitatea ca utilizatorii Facebook să îşi şteargă istoricul de navigare online.